Tarieven

Fysiotherapie FixBody heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. De kosten van een fysiotherapeutische behandeling worden daarom vrijwel altijd gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen varieert per polis. Wij raden u aan om, voorafgaand aan de intake, bij uw zorgverzekeraar te controleren of u in aanmerking komt voor een vergoeding fysiotherapie. Vraag het eventueel ook na bij een van onze fysiotherapeuten!
Het basispakket vergoedt in sommige gevallen de fysiotherapeutische behandeling, zoals bij:

    • Chronische indicaties (vraag uw fysiotherapeut) vanaf de 21ste behandeling.

    • Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar (maximaal 18 behandelingen per jaar of volledige dekking bij chronische klachten).

    • De eerste 37 behandelingen gesuperviseerde looptherapie (GLT) vanuit de basisverzekering worden vergoed voor cliënten met een verwijzing van de huisarts of specialist (zonodig daarna via de aanvullende verzekering).

    • Artrose van knie of heup (maximaal 12 behandelingen per 12 maanden en zonodig daarna via de aanvullende verzekering).

    • COPD, afhankelijk van de ernst van de klachten worden er maximaal 70 behandelingen in de eerste 12 maanden vergoed. Ook in de jaren daarna (onderhoudsjaren) is het aantal behandelingen afhankelijk van de indeling in de klassen A-D (maximaal 52).

Let op: de fysiotherapeutische behandelingen die vergoed worden vanuit de basisverzekering, komen wel ten laste van uw eigen risico!

Betaalt u fysiotherapie zelf?

Heeft u besloten geen aanvullende verzekering af te sluiten voor fysiotherapie, dan zult u in de meeste gevallen de kosten daarvoor zelf moeten betalen.

Wat kost een behandeling fysiotherapie fixbody in 2024 als u niet aanvullend verzekerd bent?

Zitting fysiotherapie  € 40,=
rapport naar derden  € 95,=
Toeslag aan huis behandeling  € 20,=
Zitting screening en onderzoek (DTF), zonder verwijzing van huisarts of specialist  € 50,=
Eenmalig onderzoek  € 50,=
Vinger spalk € 10,=
Rugbrace € 25,=
Brace tenniselleboog € 10,=

Fysiotherapiepakketten voor onverzekerde cliënten

(betalen bij de eerste afspraak of vooraf)

6   x fysiotherapie          €      220,-

9   x fysiotherapie          €      320,-

12 x fysiotherapie          €      410,-

 

Tevens vragen wij een toeslag van € 30,- per behandeling voor het maken van een echo of  een behandeling met ons shockwave- of heit apparaat.

 

 

 

Wanneer u een afspraak vergeet na te komen of binnen 24 uur de afspraak afzegt zullen de kosten voor de gereserveerde tijd bij uzelf in rekening worden gebracht en niet bij uw zorgverzekering.

Kijkt u voor meer informatie over vergoedingen fysiotherapie ook eens op www.defysiotherapeut.com.